Gyere és főzd ki magadból a legtöbbet!

Jelentkezés: foglalas@bonnechance.hu

Kiemelt Tanfolyamok

A hússütés tudománya 2017.május 5-6.

Május 5-6-án, kerül megrendezésre eddigi legnépszerűbb tanfolyamunk a Húsimádók tanfolyama. Mit tanulunk? MINDEN, AMIT A HÚSOK SÜTÉSÉRŐL TUDNI AKARSZ A húsok sütése egy külön művészet. Sütöttél már húst, de száraz lett, vagy inkább egy cipőtalphoz hasonlított? Vagy egy drágább húsnak neki sem mertél állni? Hol és milyen húst vegyünk meg? Hogyan készítünk elő egy húst, […]

Bővebb Információ

Bárány és húsvéti finomságok március 31.- április 1.

Ez a főzőiskola az egyik legkedveltebb a sok közül.  A főzni szeretők egyik legfontosabb ünnepe a húsvét, amikor jönnek a rokonok és mindenkit el lehet kápráztatni a tudományunkkal. A bárány pár éve kezdett visszatérni az étkezésekbe, de pont emiatt kevesen tudják jól elkészíteni, így erre az alapanyagra fogunk koncentrálni. A tanfolyamon egy teljes bárányt dolgozunk […]

Bővebb Információ

Megújul főzőiskolánk, az iskola vezetője Nagy Attila séf

2017-ben megújul a Főzőiskolánk ! Bizonyára mindenkihez eljutott a hír, hogy éttermünk séfje 2016 őszétől Nagy Attila lett. Attila eddigi pályáján séfhelyettese volt a Michelin csillagos Costesnek, séfként vezette a Lou Lout és a nagyváradi Graf éttermet. Attilának hozzánk hasonlóan szívügye a tanítás, így a jövő évben az ő szakértelmével és óráival erősődik főzőiskolánk. A […]

Bővebb Információ

. "Főzni bárki tud"

A Bonne Chance főzőiskola az ország egyik legszebb helyén, a zalai erdőség közepén működik. Az M7-es autópályától néhány percre, de mégis háborítatlan természeti környezetben és nyugalomban várja az ide látogatókat. Konyhánk a környék egyik legjobbja és élve nagyapáink mondásával, hogy csak az a tudás ér valamit, amit megosztanak, mi szívesen tanítjuk is, amit főzünk. A magyar gasztronómia sokkal több, mint az évtizedeken át ráragasztott pörkölt és gulyás bélyeg. Itt vidéken csodálatos alapanyagok, nagyanyáink tudása és ezzel együtt élve a modern konyhatechnológia az alapja a tanfolyamainknak. Szeretettel, jókedvvel és szuper csapattal várunk benneteket, akár egyénileg, akár csapattal jöttök hozzánk tanulni.

Az iskola

Éttermünk vendégei folyamatosan nyaggattak bennünket, ezt hogy csináltátok? Hogyan lett ilyen a hús? Mi ez a krém a hatlapos mellett? Rájöttünk, hogy bár ma nem „divat” főzni, nagyon sokan érdeklődnek az ételkészítés fortélyai iránt. Szerettünk volna szakítani a jelenleg megszokott magyar főzőiskola modellel, ahol 3-4 órás tanfolyamok vannak, ezért főzőiskola képzéseink mindegyike tartalmaz egy éjszaka itt alvást, közös, beszélgetős vacsorát, és egy másnapi ebédet. A főzésben a legjobb együtt lenni és összehozni az embereket, mindegy honnan jöttek és hová tartanak. A szenvedélyünk közös.

Tanfolyamok

Ne feledjétek az örök érvényű mondást Remy séftől, főzni bárki tud! Mi azért vagyunk, hogy még jobban főzzetek, új alapanyagokat is használjatok, és hogy megtanítsuk mi mellé mit és miért, na és a hogyant ! 2016-ban biztosan lesz még francia és olasz konyha, gluténmentes főzés, húsvéti ételkülönlegességek és még sok minden más, figyeljétek folyamatosan oldalunkat!

Minden tanfolyam

Rólunk írták

  • „Amíg nem jöttem ide, egy kelt tésztának hozzá sem mertem volna kezdeni. Egy nappal később úgy távoztam, hogy azóta minden héten sütök a gyerekeimnek, nem kell többé bolti péksüteményt enniük. ”

  • „Céges csapatépítő tréningen voltunk itt, főzni. 15 éve vagyok a cégnél, de ilyen jó programot még sosem szerveztek. Szó szerint dőltünk egész este a nevetéstől és emellett olyan négy fogásos vacsorát főztünk, amit eddig csak étteremben ettünk. ”

  • „Szuper csapat, jó hangulat és iszonyatosan sok tudás. Szakmabeliként jöttem ide, és nagyon tetszett a hozzáállás, az elhivatottság. ”

  • „Annyira természetesen tanítottak, hogy főzésben egyáltalán nem jártas emberként teljesen elmúltak a gátlásaim, ma már nem félelemmel nyitok meg egy szakácskönyvet. ”

  • „Milyen volt a tanfolyam ?Egy szóval? Überbrutál jó volt☺ Na jól van, ez három szó. ”

  • „A legfontosabb amit megtanultam, hogy jó alapanyag nélkül nincs főzés és onnantól csak csinálni kell. Szívvel és szenvedéllyel főznek. ”