Címke archívum | food

Akkor blogoljunk

Akkor blogoljunk

Ma számon lettem kérve, hogy a főzőiskola oldala készen van én meg nem blogolok. Nincs hát mit tenni, írni kell. Vágjunk bele. Rólam csak annyit, amennyit muszáj. Egy kis faluban élünk, de engem a munka Budapesthez köt, egy szabály van, vacsorát főzni haza kell érnem:) A Bonne Chance étterem és a főzőiskola a családunké. Magunkban […]

Tovább
Bonne Chance Főzőiskola

Rozé kacsamell lecsós búzával

50 dkg búza 1 fej vöröshagyma 1,5 l húsleves, vagy zöldség alaplé pár evőkanál olaj Az elkészítése hasonló a rizottóéhoz, a vöröshagymát felkockázzuk, olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a búzát. Hagyjuk átforrósodni  és forró levessel, vagy zöldség alaplével lassan felöntögetve megpároljuk. Lecsókrém: 30 dkg hagyma 30 dkg kápiapaprika 60 dkg hámozott paradicsom só bors A hozzávalókból […]

Tovább