Archívum | Egyéb RSS csatorna ehhez a részhez

Bonne Chance Főzőiskola

Rozé kacsamell lecsós búzával

50 dkg búza 1 fej vöröshagyma 1,5 l húsleves, vagy zöldség alaplé pár evőkanál olaj Az elkészítése hasonló a rizottóéhoz, a vöröshagymát felkockázzuk, olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a búzát. Hagyjuk átforrósodni  és forró levessel, vagy zöldség alaplével lassan felöntögetve megpároljuk. Lecsókrém: 30 dkg hagyma 30 dkg kápiapaprika 60 dkg hámozott paradicsom só bors A hozzávalókból […]

Tovább
Hagymaleves - Bonne Chance Főzőiskola

Francia hagymaleves

FRANCIA HAGYMALEVES 45 dkg vöröshagyma 1 szál kakukkfű 1 liter húsleves 10 dkg vaj 1 gerezd fokhagyma 1 kis babérlevél 1 evőkanál liszt só, bors ízlés szerint A hagymát felszeleteljük, vajon megpároljuk  takarék lángon, lassan. Amikor puhára főtt, a liszttel behintjük, összekeverjük és felöntjük a meleg húslevessel,  végül hozzáadjuk a fűszereket. Kb. 20 percig főzzük, […]

Tovább