Gyere és főzd ki magadból a legtöbbet!

Jelentkezés: foglalas@bonnechance.hu

Tanfolyamok

Tavaszindító Dolce Vita – március 23. MEGTELT!

Hogy kezdődik egy igazi tavasz? Olasz tanfolyammal, amelynek két témája a tészták és a desszertek. A tanfolyamon készítünk igazi lasagnet, frissen gyúrt tésztából, borjúhúsos tortellinit, és a kihagyhatatlan spenótos ricottás raviolit. És jöjjön a lényeg, az olasz desszertek, lesz citromos torta, limoncelloval, torta caprese, amely liszt nélkül készül és végül a kihagyhatatlan profiterole. A főzőtanfolyamok […]

Bővebb Információ

Francia kezdő tanfolyam – április 6. MEGTELT!

Vajon mit tudnak a franciák, hogy a világ megőrül a receptjeikért és a konyhájukért? Alapos konyhatechnológia, kiváló alapanyagok, hagyományok. Ez a három elég alap ahhoz, hogy tökéletes ízek, igazi élmény ételek szülessenek. Évről évre ez az egyik legnépszerűbb kurzusunk. Amit megtanultok: francia hagymaleves, coq au vin, burgundi szarvasragu, creme brulee, burgonya gratin, konfitált kacsacomb. A […]

Bővebb Információ

Anyamentő 30 perces vacsorák – április 20.

Egész nap dolgozol, hulla fáradtan mész haza. Mindjárt otthon a család, mindenki éhes, gyorsan kell varázsolni valamit. Ezen a tanfolyamon gyors és egészséges vacsoraételeket tanítunk, amelyek mindegyike 30 perc alatt elkészül és ha hazamész, már a következő héttől könnyebb életed lesz. Meglepünk még pár tízórai ötlettel is, amellyel elkápráztathatod a gyerekeidet is! Ugye megérdemled? A […]

Bővebb Információ

. "Főzni bárki tud"

A Bonne Chance főzőiskola az ország egyik legszebb helyén, a zalai erdőség közepén működik. Az M7-es autópályától néhány percre, de mégis háborítatlan természeti környezetben és nyugalomban várja az ide látogatókat. Konyhánk a környék egyik legjobbja és élve nagyapáink mondásával, hogy csak az a tudás ér valamit, amit megosztanak, mi szívesen tanítjuk is, amit főzünk. A magyar gasztronómia sokkal több, mint az évtizedeken át ráragasztott pörkölt és gulyás bélyeg. Itt vidéken csodálatos alapanyagok, nagyanyáink tudása és ezzel együtt élve a modern konyhatechnológia az alapja a tanfolyamainknak. Szeretettel, jókedvvel és szuper csapattal várunk benneteket, akár egyénileg, akár csapattal jöttök hozzánk tanulni.

Az iskola

Éttermünk vendégei folyamatosan nyaggattak bennünket, ezt hogy csináltátok? Hogyan lett ilyen a hús? Mi ez a krém a hatlapos mellett? Rájöttünk, hogy bár ma nem „divat” főzni, nagyon sokan érdeklődnek az ételkészítés fortélyai iránt. Szerettünk volna szakítani a jelenleg megszokott magyar főzőiskola modellel, ahol 3-4 órás tanfolyamok vannak, ezért főzőiskola képzéseink mindegyike tartalmaz egy éjszaka itt alvást, közös, beszélgetős vacsorát, és egy másnapi ebédet. A főzésben a legjobb együtt lenni és összehozni az embereket, mindegy honnan jöttek és hová tartanak. A szenvedélyünk közös.

Tanfolyamok

Ne feledjétek az örök érvényű mondást Remy séftől, főzni bárki tud! Mi azért vagyunk, hogy még jobban főzzetek, új alapanyagokat is használjatok, és hogy megtanítsuk mi mellé mit és miért, na és a hogyant ! 2016-ban biztosan lesz még francia és olasz konyha, gluténmentes főzés, húsvéti ételkülönlegességek és még sok minden más, figyeljétek folyamatosan oldalunkat!

Minden tanfolyam

Rólunk írták

  • „Amíg nem jöttem ide, egy kelt tésztának hozzá sem mertem volna kezdeni. Egy nappal később úgy távoztam, hogy azóta minden héten sütök a gyerekeimnek, nem kell többé bolti péksüteményt enniük. ”

  • „Céges csapatépítő tréningen voltunk itt, főzni. 15 éve vagyok a cégnél, de ilyen jó programot még sosem szerveztek. Szó szerint dőltünk egész este a nevetéstől és emellett olyan négy fogásos vacsorát főztünk, amit eddig csak étteremben ettünk. ”

  • „Szuper csapat, jó hangulat és iszonyatosan sok tudás. Szakmabeliként jöttem ide, és nagyon tetszett a hozzáállás, az elhivatottság. ”

  • „Annyira természetesen tanítottak, hogy főzésben egyáltalán nem jártas emberként teljesen elmúltak a gátlásaim, ma már nem félelemmel nyitok meg egy szakácskönyvet. ”

  • „Milyen volt a tanfolyam ?Egy szóval? Überbrutál jó volt☺ Na jól van, ez három szó. ”

  • „A legfontosabb amit megtanultam, hogy jó alapanyag nélkül nincs főzés és onnantól csak csinálni kell. Szívvel és szenvedéllyel főznek. ”