Gyere és főzd ki magadból a legtöbbet!

Jelentkezés: foglalas@bonnechance.hu

Tanfolyamok

Olasz csodák – január 25-26.

Közkívánatra az új év megint olasz hangulatban kezdődik. Számos tartomány különlegességei között kalandozunk. Az alábbi ételeket biztosan elkészítjük: Toszkán paradicsomleves Arancini, sült rizsgolyó Tökéletes rizottó Pesto genovese, házi tésztával Ossobucco Pasta e fagioli Trota Umbra Carrarai rizstorta Zuppa inglese A főzőtanfolyamok péntek 16:00-tól szombat 12:00-ig tartanak. A tanfolyam ára tartalmazza a pénteki vacsorára és a […]

Bővebb Információ

Házi pékség – február 8-9.

Az otthon sült kenyér csodája mindenkit elvarázsol. Örök kérdés, lehet-e otthoni körülmények között jó pékárukat készíteni. Jó hírünk van, nem hogy jókat, de sokkal jobbakat fogunk tanítani, mint amit az átlagember megvesz egy boltban. Ezeket tanuljuk: Kovászos kenyér Burgonyás pogácsa Tejes kifli Slanac Sós kelt alaptészta Édes kelt alaptészta Kalács A főzőtanfolyamok péntek 16:00-tól szombat […]

Bővebb Információ

. "Főzni bárki tud"

A Bonne Chance főzőiskola az ország egyik legszebb helyén, a zalai erdőség közepén működik. Az M7-es autópályától néhány percre, de mégis háborítatlan természeti környezetben és nyugalomban várja az ide látogatókat. Konyhánk a környék egyik legjobbja és élve nagyapáink mondásával, hogy csak az a tudás ér valamit, amit megosztanak, mi szívesen tanítjuk is, amit főzünk. A magyar gasztronómia sokkal több, mint az évtizedeken át ráragasztott pörkölt és gulyás bélyeg. Itt vidéken csodálatos alapanyagok, nagyanyáink tudása és ezzel együtt élve a modern konyhatechnológia az alapja a tanfolyamainknak. Szeretettel, jókedvvel és szuper csapattal várunk benneteket, akár egyénileg, akár csapattal jöttök hozzánk tanulni.

Az iskola

Éttermünk vendégei folyamatosan nyaggattak bennünket, ezt hogy csináltátok? Hogyan lett ilyen a hús? Mi ez a krém a hatlapos mellett? Rájöttünk, hogy bár ma nem „divat” főzni, nagyon sokan érdeklődnek az ételkészítés fortélyai iránt. Szerettünk volna szakítani a jelenleg megszokott magyar főzőiskola modellel, ahol 3-4 órás tanfolyamok vannak, ezért főzőiskola képzéseink mindegyike tartalmaz egy éjszaka itt alvást, közös, beszélgetős vacsorát, és egy másnapi ebédet. A főzésben a legjobb együtt lenni és összehozni az embereket, mindegy honnan jöttek és hová tartanak. A szenvedélyünk közös.

Tanfolyamok

Ne feledjétek az örök érvényű mondást Remy séftől, főzni bárki tud! Mi azért vagyunk, hogy még jobban főzzetek, új alapanyagokat is használjatok, és hogy megtanítsuk mi mellé mit és miért, na és a hogyant ! 2016-ban biztosan lesz még francia és olasz konyha, gluténmentes főzés, húsvéti ételkülönlegességek és még sok minden más, figyeljétek folyamatosan oldalunkat!

Minden tanfolyam

Rólunk írták

  • „Amíg nem jöttem ide, egy kelt tésztának hozzá sem mertem volna kezdeni. Egy nappal később úgy távoztam, hogy azóta minden héten sütök a gyerekeimnek, nem kell többé bolti péksüteményt enniük. ”

  • „Céges csapatépítő tréningen voltunk itt, főzni. 15 éve vagyok a cégnél, de ilyen jó programot még sosem szerveztek. Szó szerint dőltünk egész este a nevetéstől és emellett olyan négy fogásos vacsorát főztünk, amit eddig csak étteremben ettünk. ”

  • „Szuper csapat, jó hangulat és iszonyatosan sok tudás. Szakmabeliként jöttem ide, és nagyon tetszett a hozzáállás, az elhivatottság. ”

  • „Annyira természetesen tanítottak, hogy főzésben egyáltalán nem jártas emberként teljesen elmúltak a gátlásaim, ma már nem félelemmel nyitok meg egy szakácskönyvet. ”

  • „Milyen volt a tanfolyam ?Egy szóval? Überbrutál jó volt☺ Na jól van, ez három szó. ”

  • „A legfontosabb amit megtanultam, hogy jó alapanyag nélkül nincs főzés és onnantól csak csinálni kell. Szívvel és szenvedéllyel főznek. ”