Hús- és halsütési technikák – február 28-29. – MEGTELT

Hús- és halsütési technikák

Évek óta az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk ez, mindig teltházzal megy. Ahol megismerkedhetsz az otthoni sous-vide technológiával, a konfitálással, a halak sütésével, sőt még egy klasszikus burgundi ragu készítésével is.

Jelentkezés

Hús- és halsütési technikák – március 20-21.

Hús- és halsütési technikák

A nagy érdeklődésre való tekintettel, még egy tanfolyamot hirdetünk. Évek óta az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk ez, mindig teltházzal megy. Ahol megismerkedhetsz az otthoni sous-vide technológiával, a konfitálással, a halak sütésével, sőt még egy klasszikus burgundi ragu készítésével is.

Jelentkezés

Házi tészták – április 24-25.

Házi tészták

Minden családban van olyan személy, aki él-hal a tésztáért. Nálunk most elsajátíthatjátok a házi, gyúrt tészták gyors és egyszerű elkészítését, legyen szó szélesmetéltről akár ravioliról, akár tortelliniről. A jó hangulat garantált, nem érdemes kihagyni.

Jelentkezés

Privát főzőiskola cégeknek!

Bonne Chance Főzőiskola

Ha egy igazán különleges élményt szeretnétek, közösen együtt lenni, főzni és enni, nálunk megtehetitek. Privát főzőiskola kurzusainkon egyedi témákat tanítunk kéréseteknek megfelelően. Extra lehetőségként a főzőiskolát borkóstolóval és piaclátogatással is kibővítjük.
Ajánlatkéréseteket várjuk a foglalas@bonnechance.hu e-mail címen.

Minimum létszám: 10 fő

Jelentkezés