Különleges desszertek – január 24-25.

Különleges desszertek

Mindig szeretjük meglepni azokat, akik közel állnak hozzánk. Vannak olyan desszertek, amelyek mindenkit lenyűgöznek, de mégsem készítjük őket otthon, mert félünk, hogy elrontjuk. A Mont Blanc, a churros, cantucci, cannolli siciliani, és más különlegességek elkészítése is repertoáron lesz.

Jelentkezés

Páros főzőiskola – február 14-15.

Páros főzőiskola

Lepd meg párod egy főzőtanfolyammal, ahol együtt készíthetitek el a különböző fogásokat, megismerhetitek, milyen afrodiziákumok találhatóak a konyhában és élvezhetitek milyen az amikor mindketten aktívan részt vesztek egy étel készítésében.

Jelentkezés

Hús- és halsütési technikák – február 28-29.

Hús- és halsütési technikák

Évek óta az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk ez, mindig teltházzal megy. Ahol megismerkedhetsz az otthoni sous-vide technológiával, a konfitálással, a halak sütésével, sőt még egy klasszikus burgundi ragu készítésével is.

Jelentkezés

Sushi alaptanfolyam – március 20-21.

Sushi alaptanfolyam

A japán konyha egyik legfelkapottabb étele kerül terítékre. Megismerkedünk az alapvető sushi alapanyagokkal, eszközökkel és elkészítjük őket húsos és vegán formában is. Ha ez még nem lenne elég, akkor megtanítjuk egy macha sajttorta receptjét is, amely a kedvencünk.

Jelentkezés

Házi tészták – április 24-25.

Házi tészták

Minden családban van olyan személy, aki él-hal a tésztáért. Nálunk most elsajátíthatjátok a házi, gyúrt tészták gyors és egyszerű elkészítését, legyen szó szélesmetéltről akár ravioliról, akár tortelliniről. A jó hangulat garantált, nem érdemes kihagyni.

Jelentkezés

Privát főzőiskola cégeknek!

Bonne Chance Főzőiskola

Ha egy igazán különleges élményt szeretnétek, közösen együtt lenni, főzni és enni, nálunk megtehetitek. Privát főzőiskola kurzusainkon egyedi témákat tanítunk kéréseteknek megfelelően. Extra lehetőségként a főzőiskolát borkóstolóval és piaclátogatással is kibővítjük.
Ajánlatkéréseteket várjuk a foglalas@bonnechance.hu e-mail címen.

Minimum létszám: 10 fő

Jelentkezés