Különleges desszertek – január 24-25.

Mindig szeretjük meglepni azokat, akik közel állnak hozzánk. Vannak olyan desszertek, amelyek mindenkit lenyűgöznek, de mégsem készítjük őket otthon, mert félünk, hogy elrontjuk. A Mont Blanc, a churros, cantucci, cannolli siciliani, és más különlegességek elkészítése is repertoáron lesz.
JelentkezésPáros főzőiskola – február 14-15.

Lepd meg párod egy főzőtanfolyammal, ahol együtt készíthetitek el a különböző fogásokat, megismerhetitek, milyen afrodiziákumok találhatóak a konyhában és élvezhetitek milyen az amikor mindketten aktívan részt vesztek egy étel készítésében.
JelentkezésHús- és halsütési technikák – február 28-29.

Évek óta az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk ez, mindig teltházzal megy. Ahol megismerkedhetsz az otthoni sous-vide technológiával, a konfitálással, a halak sütésével, sőt még egy klasszikus burgundi ragu készítésével is.
JelentkezésSushi alaptanfolyam – március 20-21.

A japán konyha egyik legfelkapottabb étele kerül terítékre. Megismerkedünk az alapvető sushi alapanyagokkal, eszközökkel és elkészítjük őket húsos és vegán formában is. Ha ez még nem lenne elég, akkor megtanítjuk egy macha sajttorta receptjét is, amely a kedvencünk.
JelentkezésHázi tészták – április 24-25.

Minden családban van olyan személy, aki él-hal a tésztáért. Nálunk most elsajátíthatjátok a házi, gyúrt tészták gyors és egyszerű elkészítését, legyen szó szélesmetéltről akár ravioliról, akár tortelliniről. A jó hangulat garantált, nem érdemes kihagyni.
JelentkezésPrivát főzőiskola cégeknek!

Ha egy igazán különleges élményt szeretnétek, közösen együtt lenni, főzni és enni, nálunk megtehetitek. Privát főzőiskola kurzusainkon egyedi témákat tanítunk kéréseteknek megfelelően. Extra lehetőségként a főzőiskolát borkóstolóval és piaclátogatással is kibővítjük.
Ajánlatkéréseteket várjuk a foglalas@bonnechance.hu e-mail címen.
Minimum létszám: 10 fő
Jelentkezés