Október 25. – Halas Főzőiskola

Halas főzőiskola

Nem sok dolgot tudunk mondani, amitől jobban félnek az emberek a konyhában, mint a halak sütése és a halas ételek készítése. Mindenki panaszkodik, hogy leragad a lazac, lejön a bőre és nem is érti, hogyan készítik ezt el az étteremben, hogy olyan szép.

A kurzuson készülnek bőrén sült halak, lesz tonhalas tészta, egészben sült pisztráng,  hideg előételként haltatár és megtanítjuk a kedvenc levesünket, a bouillabaisse-t is.
Ne hagyjátok ki, ez a program csak kétszer van egy évben!

Jelentkezés

November 22. – Francia Főzőiskola

Részletek hamarosan…

Jelentkezés

Privát főzőiskola cégeknek!

Bonne Chance Főzőiskola

Ha egy igazán különleges élményt szeretnétek, közösen együtt lenni, főzni és enni, nálunk megtehetitek. Privát főzőiskola kurzusainkon egyedi témákat tanítunk kéréseteknek megfelelően. Extra lehetőségként a főzőiskolát borkóstolóval és piaclátogatással is kibővítjük.
Ajánlatkéréseteket várjuk a foglalas@bonnechance.hu e-mail címen.

Minimum létszám: 10 fő

Jelentkezés